DONIRANJE NAŠIM PROJEKTOM ZA DOBROBIT LJUDI

Če bi želeli podpreti naša prizadevanja in projekte, ki jih ustvarjamo za ljudi doma in po svetu, nam lahko donirate in s tem omogočite izdajo številnih del, ki še čakajo izid. Vsi, ki bi nam želeli finančno pomagati, lahko svojo enkratno donacijo nakažete na spodnji transakcijski račun ali pa se odločite za mesečno podpiranje preko SEPA direktne obremenitve. Ni nujno, da darujete velike vsote. Vsak evro je dobrodošel. Tudi male donacije se seštevajo.

S tem nam lahko omogočite izdajanje tako audio-video posnetkov z našo sproščujočo in zdravilno glasbo (ansambla Vedun) ter izdajanje knjig (in prevajanje) na različne življenjske in duhovne teme izpod peresa dr. Mire Omerzel Mirit. Vse to je lahko zelo dobrodošlo v stresnem času, ki ga živimo. Na ta način skupaj lahko gradimo nov in boljši svet. Mir.

Hvala, hvala, hvala!

DONIRAJTE ZA DOBROBIT ŽIVALIM

Ko se ljudem godi hudo, je živalim še huje. Že desetletja naš ansambel in katedra Veduna skrbita za ogrožene ali nepreskrbljene živali – tako v Sloveniji kot tudi na Balkanu in drugot po svetu. Smo v stiku z društvi za zaščito živali na poplavljenih področjih. Direktni prispevki bi jim prišli zelo prav. Najprej bi podprli društvi na Koroškem in Prekmurju. Vabimo vas, da zanje donirate prostovoljne prispevke s pripisom DONACIJA ZA ŽIVALI.
Živali in njihovi skrbniki bodo veseli vsakega daru.

Donirate lahko na sledeče načine:

Donirate lahko s pomočjo PayPal nakazila (podpira tudi kartice Mastercard, Visa, Amex …):

Donacijo lahko nakažete na transakcijski račun (prosimo, vpišite vsa polja):

IME: INŠTITUT SVENTOVID
NASLOV: ŠKRILJE 50 C, 1292 IG
KODA NAMENA: CHAR
NAMEN: DONACIJA
SWIFT / BIC KODA: HDELSI22  (Delavska hranilnica d. d., Ljubljana Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana)
RAČUN / IBAN:  SI56 6100 0001 3822 265
SKLIC: SI 00 999

Mesečne donacije preko SEPA direktne obremenitve:

Prosimo, izpolnite prazna polja v spodnjem obrazcu označena z zvezdico (*), natisnite dokument, ga lastnoročno podpišite in pošljite po navadni pošti na naslov zavoda (Inštitut Sventovid, Škrilje 50c, 1292 Ig) ali pa podpisan dokument skenirajte in pošljite po elektronski pošti na naslov donacije@sventovid.si