PAKET Z DVEMI ZAPOREDNIMI ZVOČNO-ENERGIJSKIMI KIRURGIJAMI

1. in 2. december 2022 – vsakič od 19.00 do 20.30 – spletni prenos (online)

Organizira: Jarovid, Tine Terlep s.p., Strletje 33A, 1314 Rob,
D.Š.: 74651404, Matična: 6263704000

Karte za sklop obeh urejanj oz. ‘kirurgij’ (kupite lahko samo komplet) so naprodaj na povezavi: https://www.mojekarte.si/


Prosimo, preberite objavljena navodila in pravočasno (najkasneje do 1.12. ob 14h) kupite karto ter se tako prijavite!


Po nakupu karte boste na ekran dobili navodila za pripravo na urejanje, pa tudi tri povezave, s katerimi boste lahko spremljali prenos Veduna kozmično zvočno-energijskega urejanja v živo na ustrezne dneve. Po nakupu kart tudi v vaš e-nabiralnik dobite (od pošiljatelja mojekarte.si) sporočilo z naslovom “Potrditev nakupa …”. V tem sporočilu lahko s klikom na gumb “Prevzemi vstopnice” tudi ponovno pogledate ali natisnete navodila in povezave do aktualnega Youtube prenosa v živo.
Dodatnih potrdil o prijavah in povezavah ne bomo pošiljali.

Povezavo si torej lahko kadarkoli ogledate na spletni strani mojekarte.si. S klikom na gumb “Prijavi se” se prijavite v sistem ‘mojekarte’ (prosimo, uporabite iste podatke oz. isti način prijave kot ste ga uporabili ob nakupu vstopnic) in na strani Moj račun, ki se vam odpre takoj po prijavi, lahko tudi vidite vse vaše nakupe. S klikom na gumb “Natisni vstopnice” pri ustreznem nakupu, se vam prikaže “vstopnica” z jasno napisano povezavo ter navodili za spremljanje kirurgije. S klikom na povezavo se vam odpre Youtube, kjer lahko spremljate prenos v živo. Izberite povezavo, ki je datumsko ustrezna.

Če želite v bodoče sprejemati obvestila o dejavnostih katedre Veduna, pošljite vašo pisno privolitev: “Želim prejemati obvestila o dejavnostih katedre Veduna in ansambla Vedun.” in sicer na e-naslov: obvestila@veduna.si.