Kristalni meditativni zvoki

20,00 

Štirje letni časi – 3

Zimski solsticij

ALBUM JE DOSEGLJIV TUDI V DIGITALNI OBLIKI V SPLETNI PRODAJALNI:

 

Zgoščenka (CD),
Inštitut Sventovid,
čas trajanja: 78’56”

Opis

Ansambel Vedun vam podarja meditativne in magične zvoke, izvedene s starosvetnimi glasbili, ter petje v melosih različnih kultur sveta (tokrat Slovenije, Evrope, Perzije in Arabije, Afrike, Havajev, Indije, Sibirije in Balkana). Najnovejše posnetke smo nanizali v meditativni kolaž. V zvočne slike, ki imajo veliko moč uglaševanja fizičnega in duhovnega sveta. Blaga in urejajoča glasova (tudi grlena) Mirit in Tineta prav po kirurško vstopata v živa bitja in duše ljudi ter izničujeta sledove stresov in energijske blokade.

Glasove podpirajo spontani zvoki čudovitih starosvetnih glasbil, ki so oblikovana in uglašena tako, da človeku pomagajo harmonizirati sebe in okolje ter se povezati z Nebom in Zemljo, kar prinaša mir, radost in zdravje. Tokrat so jim pridružili še kozmične zvoke novodobnih kristalnih harf in skled. Glasbeniki multiinštrumentalisti in pevci muzicirajo v poltransu in »lovijo« spontane ter nikdar ponovljive zvoke trenutnosti. Tako glasbi vračajo posvečenost ter izgubljeno svečeniško in zdravilno vlogo. Prav posebna je glasba zvočnih terapevtov ansambla Vedun. Naj Vam ti zvoki širijo zavest in zavedanje, posvetlijo dan in razvedrijo duha!

Ansambel Vedun ponuja v poslušanje neobičajne meditativne in kristalne zvoke, ki jih trio izvablja iz manj znanih in tudi že pozabljenih glasbil, hkrati pa predstavlja glasbene jezike, zvočne obrazce in kode planetarnih prednikov in starodavnih šamanov ali svečenikov-glasbenikov ter zdravilcev, ki so nekdaj – ponekod pa še vedno – z izbranimi energijami kanaliziranega zvoka podobno zdravili in urejali svet.

S šamanskimi meditativnimi in urejajočimi zvoki staroveških in novoveških glasbil ter glasbenih praks sveta glasbeniki ansambla Vedun, novodobni zvočno­energijski terapevti (šamani – zdravilci), po slovansko pa veduni, na svojevrstni zgoščenki vodijo poslušalce v brezčasje: v večen odmev človeške duše – onkraj zamejitev.

Dodatne informacije

Teža 0,108 kg

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.

Bodi prvi pri oddaji mnenja “Kristalni meditativni zvoki”