Zgodba o bolnem dekletu, ki je želelo postati Šamanka – Vedunja

19,00 

2. KNJIGA iz zbirke Preja večnosti.

O DUHOVNIH IN ENERGIJSKIH PROCESIH SAMOZDRAVLJENJA, ŽIVLJENJA, UMIRANJA IN SMRTI

KNJIGO POSVEČAM MOJI BABICI – ZDRAVILKI

Opis

Doživljanje bolezni, obsmrtne izkušnje, zasmrtje in smrt prinašajo velike spremembe v človekovo življenje. Obdarjajo nas s čudeži, ki to sploh niso, ampak so le naravne danosti, ki prebujajo naše speče sposobnosti in globoko spreminjajo naše razumevanje sveta. Obsmrtno navdihuje in plemeniti vsakodnevno življenje. Nič nas ne more spremeniti bolj kot bližina težke bolezni ali smrti, občutki končnosti in brezmejnosti, zaznavanje onstranskega; svetov onkraj fizičnega. Svetov duše.

Zgodba o bolnem dekletu je zgodba o življenju in smrti, ljubezni in potrpljenju, težavnem sprejemanju novega in boleči zataknjenosti v staro, o spreminjanju in predajanju zakonitostim bivanja ter ugankam življenja. Je zgodba o strahu in obupu, ki uničujeta, zgodba o trenutnosti, ki želi biti ozaveščena; je pripoved o človekovi borbi z bolečino ter pripoved o zasmrtju. O razsežnostih po smrti; o čarobnih svetovih onkraj. Le kdo nas je preplašil, da se tako bojimo onstranskega? Hkrati pa je ta zgodba tudi pripoved o starših in otrocih, o medsebojnem razumevanju in nerazumevanju različnih poti, kar ima lahko izjemno podpirajoče ali pa uničujoče usodne posledice.

V tem knjižnem delu je avtorica razgalila procese samozdravljenja. Tiste duhovne esence, ki so potrebne za harmonijo in zdravje. Izkustvo zdravilke in medija (kozmične zvočno-energijske kirurginje) ji je omogočilo vpogled v nevidna energijska ali eterična telesa ter stik z ravnmi duše. Zato so v tej knjigi prvič opisane tiste nevidne danosti človeškega bitja, ki so običajno prezrte tako s strani uradne kot alternativne medicine, a so nujne za celovito in uspešno zdravljenje. Poduhovljeni prednamci vseh časov in kultur pa so jih dobro poznali, saj jih je vodila želja po »biti cel« oz. biti zaceljen.

ODLOMKI IZ KNJIGE

Odlomek 1

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

Odlomek 2

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

leto izdaje: 2019
založba: Inštitut Sventovid
vezava: mehka
št. strani: 136
dimenzije: 16,5 x 23,5 cm
ISBN: 978-961-7084-02-3

Dodatne informacije

Teža 0,277 kg

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.

Bodi prvi pri oddaji mnenja “Zgodba o bolnem dekletu, ki je želelo postati Šamanka – Vedunja”