Zvočne podobe prebujene ljubezni

22,00 

99 sporočil Mojstrov Aldebarana ali orakeljskih pesmi za doseganje sreče, zdravja in obilja.

 

Opis

Knjižica devetindevetdesetih kanaliziranih duhovnih sporočil v verzih in dvainpetdesetih kozmoglifov, ki sestavljajo zvočno-slikovne kode in odpirajo vrata v čudežne svetove zavesti, pripoveduje o človekovem življenjskem potovanju, o lepotah in zagatah duhovne rasti. Verzi govorijo o zvoku, ki je vse; tudi vidno in nevidno, slišno in neslišno. Zvok prebujene ljubezni pa je prežet z nepremagljivo močjo, ki oblikuje, ureja, zdravi in ustvarja. Človek je občutljiv inštrument, ki je sposoben občutiti pritajena frekvenčna (zvočna) nihanja Zemlje, vesolja, zvezd in tudi zavesti drugih bitij.

Aldebaran – Alpha Tauri – je oranžna zvezda v ozvezdju Bika, in sicer na položaju bikovega očesa. Njena vibracijska kvaliteta v človeku in naravi vzpostavlja ravnotežje in pomaga prizemljevati ustvarjalne misli in vizije v materialnem svetu ter plavati z življenjskim tokom. Aldebaranski neslišni zvok odpira pot na višje ali širše ravni zavesti, v nove svetove ter v tišino brezmejne razsežnosti vsepovezanosti. Ta svetleča zvezda je bila cenjena že v starem Egiptu, pa med kabalisti in tudi srednjeveškimi alkimisti. Zvezdo Aldebaran, ki je v preteklosti simbolizirala zvezdo usode, obilja in celo slave, je Mirit, duhovna učiteljica, glasbenica, znanstvenica in kozmična telepatka, začutila kot vibracijsko prisotnost razkošja mnogodimenzionalne vsepovezanosti, kot uglašeno magijo ali alkimijo uresničevanja želja in vizij, ki lahko hitro in učinkovito potisne ljudi skozi zid ovir in utvar; je izziv nove dobe v prodiranju v nove svetove in v potešeni mir blagostanja.

Povezovanje z dvojno zvezdo Aldebaran je avtorico popeljalo v povsem nove ustvarjalne razsežnosti: kot medij za prenos kozmične življenjske Inteligence in njene energije je pričela pisati duhovna sporočila v verzih, ki jih želi podariti duhovnim iskalcem in vsem, ki se v življenju sprašujejo, zakaj tako in kaj storiti, da bi bilo bolje.

Kanalizirani ali vódeni medijski zvok in gib (v knjigi prisotna v obliki verzov in risb oziroma kozmoglifov) sta orodji, ki operirata izven običajnega zavedanja, spuščata pa se skozi nadzavedno v zavedno in celo nezavedno, iz neslišnega v slišno, iz neotipljivega v otipljivo. Zato tako verzi kot kozmoglifi globoko urejajo in zdravijo dušo in telo. Duhovna sporočila v verzih so svojevrstno darilo na prehodu v zavest nove dobe.

Upesnjene misli in kozmoglife lahko uporabite tudi kot orakeljski ali zvezdni nasvet oziroma kot odgovor na vaša vprašanja, zagate in iskanja. Prepustite se jim in uživajte njihove darove.

 

Odlomek 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

 

leto izdaje: 2012
založba: Dar Dam
vezava: trda
št. strani: 144
dimenzije: 20 x 20 cm
ISBN: 978-961-93388-0-3

Dodatne informacije

Teža 0,653 kg
Dimenzije 20 × 20 cm

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.

Bodi prvi pri oddaji mnenja “Zvočne podobe prebujene ljubezni”