Štirje letni časi – 2

22,00 

Zvočna preja s svetimi pesmimi in glasbili ljudstev sveta.

Jesenski ekvinokcij

Poslušaj odlomek

Zgoščenko lahko v elektronski obliki poslušate in kupite tudi v spletnih prodajalnah

Zgoščenka (CD),
izdano v samozaložbi ,
čas trajanja: 79’37”

Ni na zalogi

Opis

POZOR: Če želite izkusiti neokrnjene energije kanaliziranega urejajočega (zdravilnega ali vodenega) zvoka priporočamo nakup naših fizičnih nosilcev zvoka (CD), saj se pri presnemavanju prisotne energije v veliki meri izgubijo.

Nova zgoščenka ansambla Vedun – druga iz cikla »Štirje letni časi« – prinaša posnetek koncerta, ki ga je ansambel daroval poslušalcem na jesenski ekvinokcij 22. 9. 2009 v galeriji Equrna v Ljubljani. Umetniki in zvočni terapevti so na meditativni način in v transcendentalnem stanju zavesti izvedli ljudske pesmi in napeve decembrskega obredja – predvsem svete pesmi različnih duhovnih tradicij – ter jih obogatili z neponovljivim kanaliziranim medijskim zdravilnim zvokom, ki je ob tej priložnosti spontano »stekel« skoznje. V celovito zvočno tkanje so torej povezali zvok, duhovno izročilo in modrost prednikov.

Pred vami je neobičajni zvok nove zgoščenke ansambla Vedun, ki je bil posnet v galeriji Equrna na jesensko enakonočje ali ekvinokcij – 22. septembra 2009. Torej v času, ko je naš planet deležen izjemne kozmične frekvenčno vibracijske podpore, ki odpira kozmični most ali portal v spiralno širjenje človekove zavesti v brezmejne možnosti in nezamejene sposobnosti duha ali v enotno Univerzalno biopolje. Kopljemo se v zvoku, ki prinaša darove za samozdravljenje, razvijanje zavesti in uglaševanje z veličastno Kozmično Zavestjo, po kateri hrepeni vsaka duša in h kateri se gibljejo vsa naša življenja in prizadevanja. V času enakonočij ali ekvinokcijev in letnih sončnih obratov ali solsticijev se človek že tisočletja odpira in povezuje z darovi brezmejnega Uma in Zavesti ter vedno znova odkriva nove sposobnosti duha ali duše in se napaja v polju prvobitnih življenjskih esenc in moči.

Izvajalci so v jesenskem enakonočju na meditativen način v transcendentalnem stanju zavesti prepevali pesmi s svetimi vsebinami različnih duhovnih tradicij in kultur z vseh celin ter jih obogatili z igranjem na šamanska glasbila ljudstev sveta in oplemenitili z neponovljivim kanaliziranim medijskim zdravilnim zvokom, ki je spontano stekel skozi njihove medijske kozmično telepatske sposobnosti – brez vpletanja uma: prav za tisti trenutek in vse prisotne. Tako je esenca Izvorne življenjske Inteligence najprisotnejša in najmočnejša. Ter izpolni, uravnovesi in uglasi vsa telesa in duha s kozmičnim valovanjem ali univerzalnim življenjskim tokom, ki je neslišni zvok. Tako se izvajalci in poslušalci na svojstven način tudi poklonijo modrosti planetarnih prednikov.

Z mojstrsko snemalno tehnologijo smo ohranili prisotnost, učinkovitost in zdravilnost kanaliziranih zvokov, da bi jih tudi ob predvajanju zgoščenk lahko delili z vami. Tako na tej zgoščenki kot tudi na preostalih iz cikla »Štirje letni časi« vas zvok, ki ga poslušate, spreminja, umirja, ureja in zdravi – vaše zavedanje, vaše misli, čustva in fizično telo …

 

Dodatne informacije

Teža 0,108 kg

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.

Bodi prvi pri oddaji mnenja “Štirje letni časi – 2”